Boots WIRE™ Carbon Edition Grey




Boty WIRE™ posouvají kvalitu a styl na ještě vyšší level. Jsou charakteristické barvou a prvky streetwearu. Boty disponují unikátním zapínáním pomocí systému WIRE. Jedná se o dokonalou náhradu za tkaničky. Tento model naleznete také v dalších barevných provedeních.

Boty jsou vyrobeny ze syntetické textilie a polyuretanu. Podrážka je z lehkého syntetického materiálu – polyuretan. Speciálně tvarovaný vnitřek boty se zdravotní vložkou s funkcí Arch Support™ – komfortní vnitřek vložky s patentovanou podporou klenby chodidla a Heel Care™ – patentovaná tvarovaná vnitřní vložka s podporou paty chodidla pro pohodlné nošení.

MILITARY STYLE BOOTS - produkt DOUBLE RED Clothing Co., design by DOUBLE RED GmbH. Germany, Wiesbaden.

2 297 Kč

-2 297 Kč

4 593 Kč

Zobrazit velikosti příručka

Více informací

  • WIRE SYSTEM – snadné a rychlé zapínání, dokonalá náhrada za tkaničky
  • MATERIÁL - syntetická textílie | polyuretán
  • HIGHDURABLE - vyrobené z vysoceoodolných materiálů
  • ARCH SUPPORT™ - komfortní vnitřek vložky s patentovanou podporou klenby chodidla
  • HEEL CARE™ - patentovaná tvarovaná vnitřní vložka s podporou paty chodidla
  • PODRÁŽKA - PU
  • POHLAVÍ - unisex
  • Pro udržení kvality je zapotřebí pravidelné ošetřování a čištění. K údržbě použijte čistící roztok na obuv nebo čistící pěnu. Doporučujeme impregnaci.

Related Products

431 Kč

Handmade oval earrings with red rose and blue oval covered by rhinestones.

539 Kč

Handmade earrings in form of pomegranate with diverse decorations and metallic rhinestone.

1 079 Kč

Malý dotek luxusu vyroben z nejjemnější telecí kůže, důkladného kusu oceli s nezničitelnými, nejjemnějšími, ručně leštěnými kovovými zipy YKK, které zabrání tomu, aby se poškodily vaše nehty. S touto Selepceny Keybag ve tvaru srdce bude jednoduché a elegantní najít klíče v aktovce nebo kabelce. Ručně vyrobené v Evropě.

1 079 Kč

Malý dotek luxusu vyroben z nejjemnější telecí kůže, důkladného kusu oceli s nezničitelnými, nejjemnějšími, ručně leštěnými kovovými zipy YKK, které zabrání tomu, aby se poškodily vaše nehty. S touto Selepceny Keybag ve tvaru srdce bude jednoduché a elegantní najít klíče v aktovce nebo kabelce. Ručně vyrobené v Evropě.

1 079 Kč

A little touch of luxury made ​​of the finest calfskin, thorough piece of steel with indestructible, the finest, hand-polished metal zippers YKK that will prevent damaging your nails. With this Selepceny KeyBag shaped in a heart it will be simple and elegant to find the keys in your bag or purse. Handmade in Europe.

13 240 Kč

Ručně vyrobená taška z kolekce Vertexio z nejkvalitnější telecí kůže je navržena pro obě pohlaví. Limitovaná barevná edice s povrchem připomínajícím vlny oceánu. Odolná konstrukce s hladkým texturovaným šedo-modrým povrchem s nejkvalitnějšími, nezničitelnými, ručně leštěnými kovovými zipy YKK, které zabrání poškození nehtů. Uvnitř je kapsa na zip. Horní...

10 538 Kč

This Selepceny handmade handbag Aura from the finest calfskin has been designed for your all-day use. Durable steel construction with a natural body of black colour with  the finest, indestructible, hand-polished metal zippers YKK that will prevent damaging your nails. The generous interior features three compartments, holders for pens, credit cards,...

13 240 Kč

Tato Selepceny ručně vyrobená taška z kolekce Alter z nejjemnější telecí kůže byla navrhovaná jako váš významný doplněk. Ať už se chystáte na pracovní setkání, setkání s kamarády nebo rodinnou procházku, Alter bude vždy vaším významným doplňkem. Odolná ocelová konstrukce s hladkým strukturovaným tělem oranžové barvy s nezničitelnými nejjemnějšími ručně...

13 240 Kč

This Selepceny handmade bag from Alter collection made of the finest calfskin has been designed as your important fashion accessory. Whether you go on a business meeting, see your friends or for a walk with your family, Alter will always be your major accessory. Durable steel construction with smooth, textured body of blue colour with the finest,...

1 324 Kč 701 Kč

Selepceny tričko s potiskem je vyrobeno ze super-soft stretch bavlny. Díky slim-fit střihu se dokonale hodí k džínům a high-top teniskám. Vyrobeno v Evropě.

1 324 Kč 701 Kč

2 701 Kč 1 350 Kč

Tato červená Selepceny sportovní bunda je ideální na vrstvení v neformálním stylu. Je vyrobena v Evropě z jemného bavlněného materiálu, má límce kapsy na zip. Jemný slim-fit střih.

2 160 Kč 1 079 Kč

Tato bílá Selepceny fleecová bunda s límcem je z námořnické kolekce Seaman. Je vyrobena ze 100% jemného fleecu. Poskytuje sofistikovaný sportovní nádech. Zkombinujte ji s různými texturami jako jsou džíny a hedvábí, abyste ukázali svůj smysl pro styl.

1 350 Kč 674 Kč

2 135 Kč

Pánská Selepceny flisová mikina se zipsem pochází z jachtingové kolekce Seaman. Je vyrobená ze 100% jemného flisu. Dodá sportovní sofistikovaný ležérní nádech. Skombinujte ho s různými textůrami, k prokázání vašeho smyslu pro styl. Vyrobené v Evropě.

1 621 Kč 405 Kč

Minimalistický design a kamuflážovou vzor. V nadčasových teniskách DOUBLE RED Camo Bordeaux Sneakers je pohodlí samozřejmostí.MILITARY STYLE BOOTS - product of the DOUBLE RED Clothing Co., design by DOUBLE RED GmbH. Germany, Wiesbaden.

674 Kč 269 Kč

UNISEX pantofle v žluto-černé maskáčové verzi s červenými pásy. Vyrobeno z materiálů zaručujících pohodlí, trvanlivost a výbornou flexibilitu. Pantofle jsou pohodlné, lehké a vhodné pro letní nošení.

674 Kč 269 Kč

UNISEX pantofle v lososově maskáčové verzi s červenými pásy. Vyrobeno z materiálů zaručujících pohodlí, trvanlivost a výbornou flexibilitu. Pantofle jsou pohodlné, lehké a vhodné pro letní nošení.

674 Kč 269 Kč

UNISEX pantofle v modro-černo-bílé maskáčové verzi s červenými pásy. Vyrobeno z materiálů zaručujících pohodlí, trvanlivost a výbornou flexibilitu. Pantofle jsou pohodlné, lehké a vhodné pro letní nošení.

2 972 Kč 1 351 Kč

Boty Red Desert Camobootscode Black v army stylu s neodmyslitelnými červenými proužky a vyšívaným logem DOUBLE RED jsou zajímavé i díky kontrastní podrážce v tmavě šedé barvě.MILITARY STYLE BOOTS - product of the DOUBLE RED Clothing Co., design by DOUBLE RED GmbH. Germany, Wiesbaden.

809 Kč 350 Kč

Jednoduché dámské tričko z edice BASIC doplněné o logo DOUBLE RED s krátkým rukávem sáhneš vždy, když se budeš chtít pohodlně a stylově obléknout. Materiál ze 100% bavlny zaručí, že tě tričko nebude nikdy kousat. Jednoduchý design, kvalita...

809 Kč 350 Kč

Jednoduché dámské tričko z edice BASIC doplněné o logo DOUBLE RED s krátkým rukávem sáhneš vždy, když se budeš chtít pohodlně a stylově obléknout. Materiál ze 100% bavlny zaručí, že tě tričko nebude nikdy kousat. Jednoduchý design, kvalita...

2 702 Kč 1 351 Kč

Lehké a pohodlné unisex boty Original Red Desert v army stylu z edice #RED DESERT jsou charakteristické svým pouštním digitálním vzorem s červenými pásky. Na horní přední a boční straně boty je umístěno červené logo DOUBLE RED.MILITARY STYLE BOOTS - produkt DOUBLE RED Clothing Co., design by DOUBLE RED GmbH. Germany, Wiesbaden.

2 432 Kč 1 081 Kč

Ikonický model Original Red Desert Low Range v nízkém provedení. Pohodlné unisex boty v army stylu s vyšívaným logem Double Red. Neodmyslitelnou součástí bot jsou červené pásky na boční straně. Jsou vhodné pro každodenní nošení, když...

3 512 Kč 1 621 Kč

Boty Soldier jsou pokračovatelem ikonických bot B & W Camodresscode v zeleném maskáčovém vzoru s červenými proužky. Na horní přední a boční straně boty je umístěno červené logo DOUBLE RED. Jsou vhodné pro každodenní nošení, když chcete být stylově a...

3 512 Kč 1 621 Kč

Boty Red Jungle Digital jsou pokračovatelem ikonických bot B & W Camodresscode v digitálním vzoru. Neodmyslitelnou součástí bot jsou červené pásky a červené logo DOUBLE RED umístěny ve vrchní části. Jsou vhodné pro každodenní nošení, když chcete...

3 512 Kč 1 621 Kč

Boty Multicam Red jsou pokračovatelem ikonických B & W Camodresscode v zeleném maskáčovém vzoru s červenými proužky. Na horní přední a boční straně boty je umístěno červené logo DOUBLE RED. Jsou vhodné pro každodenní nošení, když chcete být stylově a...